ماهی سکن
دوکی شکل، رنگ فولادی بسیار تیره دارد. گوشت پر چرب این ماهی مناسب است برای سرخ کردن، قلیه، کبابی، بخارپز. ماهی سکن از ماهی های آب شور جنوب کشور است. ماهی سکن که آن را با نام ماهی سه کله نیز می شناسند از ماهی های پر طرفدار در جنوب کشور است و مصرف بالایی نیز دارد . این ماهی به دلیل این که از آبزیان خوراکی و گوشتی صادراتی جنوب کشور محسوب می شود , علاوه بر ارزش تغذیه ای که دارد از با ارزش ترین ماهی ها از جهت اقتصادی و تجاری به حساب می آید. ماهی سکن یا سه کله در واقع در خانواده بزرگ ماهیان تن قرار می گیرد. ماهی های تن از جمله محبوب ترین و پر مصرف ترین ماهی های آب شور هستند که در سرتاسر دنیا مصرف کنندگان فراوانی دارند. ماهی سه کله یا سکن از نظر جثه ای تقریبا ماهی بزرگی به حساب می آید و گوشت بسیار لذیذی نیز دارد. این ماهی همچنین به صورت عمده جهت صادرات عرضه می شود.
دوکی شکل، رنگ فولادی بسیار تیره دارد. گوشت پر چرب این ماهی مناسب است برای سرخ کردن، قلیه، کبابی، بخارپز. بسیار لذیذ است و گوشت لُخم و بی خاری دارد.اگر با تیغ ماهی مشکل دارید،پیشنهاد می کنیم از ماهی سکن مصرف کنید تا مشتری دائمی این ماهی خوشمزه شوید. رنگ گوشت ماهی سکن سفید و دارای چربی خاصی در گوشتش می باشد که این مسئله یعنی امگا۳ یا همان اسیدهای چرب مفید،در گوشت این ماهی به وفور یافت می شود. گوشت بی خار و تُرد این ماهی باعث شده تا هر غذائی که با ماهی در مد نظر دارید،بتوان بنحو احسن با این ماهی پخت کنید.ماهی سکن برای “کباب چنجه ماهی”و”کوبیده ماهی”وقلیه،شامی ماهی،کتلت ماهی،سوخاری و شینسل بی نهایت مناسب باشد
- ۹۵/۱۱/۲۲