میگو
جمعه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۵۵ ب.ظ
میگو ریز
میگوی سایز ۶۰ به بالا در این گروه طبقه بندی می شود . این میگو مناسب برای سوپ و پیتزا و همچنین قلیه می باشد .
میگو متوسط
میگوی سایز ۳۰-۴۰ و ۴۰-۵۰ در این گروه طبقه می شود . منظور از این اعداد تعداد میگو در یک کیلوگرم می باشد . از این میگو بیشتر برای استفاده تکی و یا ترکیب با برنج (استامبولی پلو ) و یا برای قلیه هم مناسب استفاده می باشد .
میگو درشت
میگوی سایز ۲۰-۳۰ را میگوی درشت می نامند. منظور از ۲۰-۳۰ تعداد میگو در یک کیلوگرم می باشد. از این خانواده می توان میگوی ببری و سره که بسیار خوش خوراک و لذیذ هستند اشاره کرد. برای پخت این میگو می توان آن را با خمیر بنیه و یا آرد سوخاری ترکیب و سپس سرخ نمود و به صورت تکی میل کرد.
- ۹۵/۱۱/۲۲